Gör vad du kan istället för att bara se till ditt eget bästa

Vissa dagar är helt klart värre än andra. Detta är från en dag som helt klart började på det sättet.

Denna dag började redan 02:55 med en busstur till Malmö för min bror, hans tjej och jag. Planen var att sedan flyga vidare till Warszawa. I Halmstad måste dock bussen stanna för att det är bråk ombord. Polis tillkallas till platsen och efter drygt en timmes väntan hade tumultet löst sig. Väl i Malmö ligger vi nu ordentligt efter vår tidsplan och inser att vi riskerar att missa vårt plan till Warszawa. Vi ringde då till flygplatsen och aviserade sen ankomst för att så att de visste att vi snart var på plats. Men ingen på flygplatsen hade av intresse att hjälpa oss lösa så att vi skulle komma med planet. För att snabba på förloppet lånar vår busschaufför en bil och kör oss till flygplatsen. Han följer med in för att se så att vi vi kommer med planet. Då vi anländer för sent kan inte väskorna komma med flyget. För att min bror och jag skall komma iväg, för att för första gången träffa vår brorson, tar hans flickvän på sig att ta ett senare plan med väskorna. Busschauffören som fortfarande är kvar ser till att hon kommer till Köpenhamn där hennes plan går ifrån.

Så istället för att jag kommer minnas alla problemen som uppstod med resan så kommer jag bära med mig alla de fina gärningar som både busschauffören och min brors flickvän gjorde. Fler borde göra vad man kan istället för att bara se till sitt eget bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>