En hyllning till Stephanie!

Stephanie och Magnus”Jag är smartast av mina vänner”. Det är en kommentar som Stephanie har fått äta upp mer än en gång. Hon är långt ifrån felfri. Hon kan till exempel inte ens säga R, hon håller på helt fel hockey-lag och hon bor dessutom alldeles för långt bort. Men visst är hon bra, till och med den bästa vännen man kan ha. Idag fyller hon dessutom 30 år!

Stephanie, eller @S_Ekberg som är hennes digitala signatur, är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Vi jobbar ihop, vi umgås på fritiden och till och med reser ihop. Så det kanske inte är konstigt att hon är den som vet allra mest om mig. Hon är också den som förstår mig bäst, ofta mer än jag själv gör till och med.

En av de bästa sakerna med Stephanie är att hon både är väldigt nyfiken och att hon är en JA-sägare. Det har lett både henne och mig in i många spännande äventyr. Hade det inte varit för att Stephanie bröt ett revben när hon lärde sig åka snowboard så hade jag aldrig lärt mig heller. Under hennes återhämtning lånade jag helt enkelt snowboarden och testade på själv.

Det är ofta mycket prestige mellan oss och vi vill gärna överträffa vad den andra har presterat. Men det innebär inte att vi inte gläds över den andres prestationer. Det är inte så mycket en tävling utan ett sätt att göra oss båda bättre genom att kampen att bli bättre, bättre än den andre. Det finns få människor jag önskar att de lyckas som jag gör med Stephanie.

Jag vet att Stephanie alltid finns där när jag inte själv räcker till och som bäst behöver någon vid min sida. Jag vet att hon alltid vill mig väl. Och jag vill alltid henne väl. Precis som hon finns vid min sida så tänker jag alltid finnas där när hon behöver det.

Ni som inte träffat henne önskar jag att ni får den chansen. Och ni som har träffat henne vet vad jag pratar om.

Idag fyller som sagt var Stephanie 30 år och befinner sig 20 mil ifrån mig. Jag är inte där på hennes dag utan förärar henne istället med detta blogginlägg. Stort grattis älskade vän!

3 reaktion på “En hyllning till Stephanie!

  1. Vad underbara ord du skriver om min fantastiska dotter. Magnus du vet att du finns i våra hjärtan <3

  2. Grattis Stephanie *2! Dels på födelsedagen och dels för att ha en vän som Magnus!
    Jag tycker ni är jättegoa båda två! Magnus du är en klippa, otroligt fint skrivet!
    (Jag är en sån som gråter till Extreme HomeMakeover – så måste erkänna att jag fick tårar i ögonen av det här.. ;) )
    Grattis till Er båda som har varann :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>